ATENCIÓ! Canvis importants en la tributació dels guanys i pèrdues patrimonials en l’IRPF.

22 de Octubre de 2014

Es preveu que amb l’entrada en vigor de la nova reforma fiscal desapareguin els coeficients d’abatiment i d’actualització. Si és propietari d’un o varis immobles i té pensat vendre’l o transmetre’l continuï llegint…


És important conèixer la repercussió fiscal que pot tenir la transmissió de qualsevol immoble, ja que amb la desaparició dels coeficients, a partir del proper 01/01/2015 la transmissió d’aquells immobles que hagin estat adquirits abans del 1.994, pot suposar un major pagament d’impostos.


Pot veure la diferència de tributació si un bé immoble es transmet al 2014 o al 2015, així com l’estalvi fiscal que comporta, en el següent exemple:Al següent Link pot fer la simulació de la transmissió d’un immoble omplint la data d’adquisició, el preu d’adquisició i el preu de venda i sabrà quina és la diferència de tributació en l’any 2014 i al 2015.


Tot i que no tingui previst transmetre’l abans del 31 de desembre d’enguany, hi ha alternatives per tal d’avançar-nos. Si està interessat pot posar-se en contacte amb nosaltres per a assessorar-lo i planificar més detalladament la seva situació i aconseguir aquest estalvi fiscal.