Diagnòstic per a PIMEs. Reestructuracions societàries i control de gestió

30 de Novembre de 2018

Aquest mes passat BàsicGRUP ha estat noticia!

 

El 19 d’octubre els socis Jaime Giménez, Manu González, Francesc Campaña i Alexandra Brik van ser els ponents de les jornades que es van organitzar a la UIB Menorca (Alaior) i a l’Hotel Can Sastre de Ciutadella titulades “Diagnòstic per a PIMEs. Reestructuracions societàries i control de gestió”.

 

BàsicGRUP amb la seva experiència ha desenvolupat un Diagnòstic per a PIMEs, que permet realitzar un primer diagnòstic de les empreses familiars que veuen l’oportunitat de professionalitzar la gestió empresarial.

 

Com va manifestar BàsicGRUP a l’entrevista amb el DIARI MENORCA “Organitzem la jornada per donar a conèixer a l’empresari les eines necessàries per optimitzar la seva estructura societària, tant en l’àmbit econòmic, fiscal com financer”.

 

 

I així va ser, a les jornades els ponents van mostrar als assistents com es pot portar a terme a referida optimització.

 

Manu González, tècnic de gestió i tributari, i responsable de l’oficina de Menorca, va ser el moderador i va introduir les jornades.

 

Francesc Campaña, enginyer informàtic i responsable de l’àrea de consultoria, va intervenir en la primera ponència. Francesc Campaña va exposar la metodologia de treball per abordar el diagnòstic, eina que permet detectar les necessitats que requereixen d’intervenció. Va mostrar com detectades les mancances BàsicGRUP dissenya i implementa el projecta de reestructuració i consolidació de les companyies.

 

Jaime Giménez, economista i especialista en consultoria financera i planificació tributaria, juntament amb Alexandra Brik, advocada i responsable de l’àrea de dret mercantil, civil i tributari, intervingueren en la segona ponència. Ambdós, van presentar un cas resolt per BàsicGRUP, on es mostrava com es va aconseguir una millora en l’eficiència de la gestió i fiscalitat de la companyia després d’haver implementat el projecte de reestructuració i consolidació dissenyat pel client.

 

I en la tercera ponència va comparèixer novament Francesc Campaña, qui va descriure quin ha de ser el control de gestió que asseguri la utilització efectiva i eficient dels recursos per aconseguir els objectius fixats, i va introduir una de les eines clau per la professionalització de les companyies, el Comitè de Direcció.

 

Després del feedback de l’audiència, esperem poder organitzar més jornades amb la finalitat que l’empresari adquireixi un valor afegit.

 

Moltes gràcies a tots els assistents!